Eos visibly soft

B E A U T Y | EOS Visibly Soft

Verzorg jij je lippen in de zomer? In de winter merken we al snel dat je lippen droog worden door het koude weer, maar veel zonlicht is ook niet goed! De nieuwe EOS Visibly Soft zorgt voor verzorgde lippen, zelfs in de zomer.

Waarschijnlijk herken je ze al wel, de bolletjes van EOS. In elke tas die ik heb zit er wel één. Ze zitten vol natuurlijke ingrediënten, hydrateren je lippen en hebben een langdurig effect. De Visibly Soft lijn kun je herkennen aan de swirl-verpakkingen en is verkrijgbaar in drie verschillende varianten.

EOS Visibly Soft

De EOS Visibly Soft lijn herstelt en voedt droge lippen en helpt ook als je lippen schraal zijn. Je hebt binnen no-time weer zachte, kissable lippen.

EOS Visibly Soft – Coconut Milk (roze)

Perfect voor de zomer maanden, Coconut Milk ruikt heerlijk naar kokosnoot, doe je ogen dicht en het lijkt alsof je een uit een kokosnoot drinkt op een onbewoond eiland.

EOS Visibly Soft – Blackberry Nectar (paars)

Mocht je liever een fruitige smaak willen dan is BlackBerry Nectar perfect. Deze zoetige smaak is geschikt voor iedereen.

EOS Visibly Soft – Vanilla Mint (groen)

De vanilla mint variant laat je lippen tintelen maar ondertussen worden ze ook gehydrateerd. Een frisse variant waar je van moet houden.

EOS Visibly soft

Wist je trouwens dat alle drie de varianten petrolatum-, parabenen- en glutenvrij zijn! Ze zien er leuk uit, hebben drie heerlijke smaken en zorgen ook nog eens voor perfect zachte lippen. Ik ben om! Heb ik een favoriet, nee eigenlijk niet. Ik vind de Vanilla Mint is perfect voor de wintermaanden, de Coconut milk zit nu standaard in mijn tas en als ik even iets anders wil gebruik ik de Blackberry Nectar.

De EOS Visibly Soft is exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor €5,99 per stuk.

Welke variant is jouw favoriet?

liefs

Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Youtube

1 comment
  1. Ik vind die lippenbalsems van Eos er altijd zo leuk uit zien :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *