sugarbomb

Benefit | Sugarbomb

Een cadeaubon van de Douglas houdt het bij mij niet lang vol, behalve deze keer want ineens kwam ik er achter dat ik toch nog een bon. Dus hoop naar de winkel en uitzoeken maar. Ik wilde heel graag een product van Benefit en al snel viel mijn oog op deze prachtige verpakking van Sugarbomb. Een prachtige blush die ik graag aan mijn collectie wilde toevoegen.

sugarbomb

Zoals ik al zei viel mijn oog eigenlijk meteen op de verpakking. Maar wie heeft dat nu niet met de producten van Benefit. Sugarbomb is volgens de verkoper ook één van de populairste producten van Benefit. Maar ik wilde hem vooral hebben door de kleur en de glans. Maar daar later meer over. Trouwens, ik kreeg ook nog te horen dat de tester als twee jaar bij hun in de winkel was en hij was nog niet op. Dus ik verwacht dat je heel lang kan doen met deze blush!

sugarbomb

De verpakking

Als je de verpakking opent zie je als eerste een kwastje zitten, heel handig als je hier mee werkt als je bijvoorbeeld op reis gaat. Maar bij mij verdween ie direct bij de andere make-up kwasten want ik gebruik liever mijn eigen kwast. Ik moet wel zeggen dat het kwastje zelf redelijk zacht is en de perfecte vorm heeft om mee te shapen. Als je het kwastje eruit hebt gehaald zie je pas de blush. Je kunt de kleuren allemaal afzonderlijk gebruiken maar daarvoor heb je wel een heel klein kwastje nodig maar juist samen maakt het zo speciaal.

sugarbomb

Van links naar rechts zie je de diverse kleuren. Helemaal rechts op het einde heb ik alle kleuren samen gepakt en dan zie je pas wat het product doet. Afzonderlijk zijn het echt hele mooie frisse kleuren maar zoals je ziet zijn ze niet allemaal even zichtbaar. Misschien wel heel mooi als je op zoek bent naar verschillende highlighters want zoals je ziet komt er wel een prachtige glans vanaf.

sugarbomb

Benefit – Sugarbomb

Hoe lastig is het om blush op de foto te krijgen, aangezien dit voor mij de eerste keer is zou ik het niet weten maar poeh. Je kunt nooit goed vastleggen hoe het er precies uitziet maar ik hoop wel dat jullie de mooie glow kunnen zien die de blush afgeeft. Gebruik daarom ook niet teveel want anders lijk je net op een discobol.

Gebruik ik de Sugarbomb elke dag? Dat niet want ik vind het echt een mooi product voor als ik een echt vol in de make-up ga. Maar gebruik ik het product met liefde? Dat zeker! Sugarbomb is o.a. te koop bij Douglas voor € 33,00.

Wat vinden jullie van Sugarbomb?

liefs

Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Youtube

3 comments
  1. Mooie blush is dit he. Mijn liefde voor Benefit producten is echt aan het groeien haha :-)!

  2. Die 4 tintjes zijn ook handig, keuze 😀 Vind alles van Benefit sowieso mooi. Blush enzo kan lastig zijn op de foto maar ik weet dat het mooi is 😀

  3. Ah deze blush is heel erg mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *