Disclaimer

©Copyright

Alle artikelen die online komen op NickyNails zijn allemaal met veel liefde geschreven, maar dit kost ook veel tijd. Daarom is het niet toegestaan om mijn artikelen over te nemen zonder te overleggen. Hetzelfde geldt ook voor de afbeeldingen. Als een afbeelding niet door mij gemaakt is, staat dit altijd vermeldt. Mocht je iets willen gebruiken kun je altijd een mailtje sturen naar info@nickynails.nl.

Reviews/ samenwerkingen

Alle reviews komen pas online zodra ik de producten grondig heb getest. Zo kan ik jullie altijd mijn eerlijke mening geven.  Veel van deze producten koop ik zelf, maar als ik een product heb ontvangen, beïnvloed dit mijn mening niet. Ik ben daarom ook altijd eerlijk!

Als je een € ziet onderaan een artikel, betekent dit dat ik de producten heb gekregen om te reviewen. Maar dit beïnvloedt mijn mening niet!

Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die is ontstaan door de artikelen die zijn verschenen op NickyNails.nl.

Als bedrijf mag u altijd vrijblijvend producten opsturen. U kunt hiervoor contact opnemen via info@nickynails.nl. Ik kan u alleen niet garanderen dat er dan een artikel over online komt. Dit omdat ik alleen maar schrijf over producten waarvan ik vind dat het bij mij past en bij mijn blog.