kiko smart fast dry nail lacquer

Kiko nail lacquer | Smart fast dry swatches

Normaal heb ik geen moeite met het kopen van nagellak. Maar als ik bij Kiko ben, weet ik nooit welke kleuren ik moet kiezen. Gelukkig heb ik een heel lief broertje en krijg ik nog wel eens nagellak van hem. Zo ook deze drie kleurtjes van Kiko. Drie hele verschillende kleuren die ik zelf niet zo snel zou kiezen maar waar ik wel ontzettend blij mee ben.

Dit zegt Kiko zelf over de Smart fast dry nail lacquer: ‘Sneldrogende nagellak’. De speciale formule is verrijkt met hulpstoffen die de kleur in enkele seconden kunnen fixeren. De textuur heeft de ideale vloeibaarheid voor een perfecte controle bij het aanbrengen. De componenten van de formule laten de glans van de kleur goed naar voren komen voor een intens glinsterende finish’. 

Nagellak die snel droogt, een intense glans heeft en ook nog makkelijk kunt aanbrengen. Volgens mij is dat de droom van iedereen die gek is op nagellak! Nu maar eens kijken of dit ook waar is.

kiko nail lacquer 27

Kiko Smart Fast dry nail lacquer – 27 Pearly light blue

Een lief pastel blauw kleurtje, zo zou ik Pearly light blue omschrijven. Op de foto zie je het niet goed maar deze lak heeft inderdaad een pearly effect. Heel subtiel dus verwacht er niet teveel van. De nagellak brengt inderdaad gemakkelijk aan, dit komt mede door het kwastje. Deze is niet te groot, niet te klein, niet te dik en niet te dun. Oftewel perfect! Maar droogt de nagellak ook nog snel? Wat in ieder geval geen probleem is, is de dekking. Met twee dunne laagjes zijn je nagels helemaal voorzien van een mooi laagje nagellak. Ik heb heel even gewacht en merkte dat de nagellak inderdaad snel droog is! Je kunt dus snel weer een nieuw laagje aanbrengen.

kiko smart dry nail lacquer

Kiko Smart Fast dry nail lacquer – 028 Iridescent violet blue

Dat één kleur dekkend is, betekend helaas niet dat dit bij iedere kleur zo is. Iridescent violet blue is een lak die nog niet eens met drie laagjes dekt. De kleur brengt helaas ook minder goed aan dan de andere. Glitters kunnen er voor zorgen dat de substantie dikker wordt en daardoor ook lastiger wordt om aan te brengen. En dat is helaas bij deze nagellak het geval. Het had een hele mooie kleur kunnen zijn want het ziet er prachtig uit in het flesje, alleen helaas niet op je nagels.

kiko 038 metallic copper

Kiko Smart Fast dry nail lacquer – 038 Metallic Copper

Als je verliefd kon worden op een kleur dan ben ik het nu! Dit wordt mijn ‘go-to kleurtje’ voor de herfst. Metallic Copper is inderdaad een nagellak met een koperen kleur met een metallic effect. Daardoor wordt de kleur nog interessanter. Deze nagellak brengt gelukkig weer fijn aan en is ook snel droog. Vooral fijn als je meerdere laagjes moet aanbrengen. Uiteindelijk is de glans ook nog mooi! Op de foto’s draag ik geen top coat zodat je de natuurlijke glans kunt zien, maar persoonlijk breng ik toch altijd een top coat aan zodat de nagellak langer blijft zitten.

De Kiko Smart Fast dry nail lacquer is een fijne lak, tenminste als ie geen glitter bevat, die snel drogend is en ook nog een mooie glans heeft. Normaal kosten deze lakjes € 2,50, wat eigenlijk al heel goedkoop is! Maar ik zie dat ze online in de aanbieding zijn voor € 2,00 per stuk! Er zijn talloze kleuren beschikbaar dus er zit vast iets tussen.

Ga je liever voor nagellak met of zonder glitter?

liefs

Instagram Facebook Twitter Bloglovin‘ | Youtube

5 comments
  1. Mooie kleurtjes! Vooral lichtblauw en die kopertint!!

  2. Vooral het eerste kleurtje vind ik heel erg mooi!

  3. Wat een leuke kleurtjes. Ik heb inderdaad ook een gescoord voor maar 2 euro.

  4. De eerste vind ik het mooiste, alhoewel ik vrijwel nooit blauw draag! Meestal ga ik lekker voor roze tinten 🙂

  5. Die lichtblauwe is erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *