kruidvat eau de toilette pearly lotus

Kruidvat | Eau De Toilette Pearly Lotus

Oké, nu komt het… Hoe ga ik een geur beschrijven terwijl jullie deze niet kunnen ruiken. Ik heb toch de stoute schoenen aangetrokken en ga mijn best doen om jullie een beeld te geven hoe de Kruidvat Eau De Toilette Pearly Lotus ruikt.

De verpakking

Laten we maar makkelijk beginnen met de verpakking. De Eau De Toilette komt ik een kartonnen doosje, mint groen met bloemen details. Als ik het goed heb zitten alle parfums van Kruidvat in dit soort verpakkingen. Iedere geur heeft zijn eigen kleur en daardoor dus meteen herkenbaar. Eigenlijk is het dus niets bijzonder maar dat hoeft ook niet altijd.

Het flesje vind ik persoonlijk een stuk leuker dan de verpakking zelf. Het is gewoon simpel en klassiek, niet teveel poespas.  De naam van het geurtje staat erop, welke noten erin zetten en dat was het. In totaal ziet er 50ml in het flesje dus daar kun je ook nog wel een tijdje mee vooruit.

pearly lotus kruidvat

De geur

Pearly Lotus is de 16e variant uit The Master Perfumer lijn. De topnoten zijn een delicate mix van lotus, roos en muskus. Normaal gesproken ben ik iemand die van bloemige parfums houdt, echt lekker zoet. Maar deze geur is wat volwassener, waarschijnlijk door de muskus. Het is dus wel een geur waar je van moet houden. Lotus heeft duidelijk de bovenhand dus de naam past er perfect bij. Roos kan ik eigenlijk niet heel goed terug ruiken. Misschien omdat de lotus overheerst en muskus ook al sterke geur van zichzelf heeft. Ik vind het vooral een geur die perfect past bij de nazomer/herfst. Of als je een chique feestje hebt bijvoorbeeld.

Ik heb de geur nu een paar dagen achter elkaar opgedaan en ik merk dat je hem steeds langer ruikt hierdoor, net alsof het een laagje opbouwt waardoor de geur steeds sterker wordt. Het is niet dat je de geur de gehele dag blijft ruiken, na een paar uur dragen is de meeste geur als vervlogen.

De Pearly Lotus is de perfecte geur voor jou als je op zoekt bent naar een geur die niet zoet is, wat volwassener ruikt en je het niet erg vindt om een paar keer per dag bij te spuiten.

Pearly Lotus is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,99. Mocht je nu niet zo van volwassen geuren houden, aangezien dit nummer 16 is, is misschien een andere variant meer geschikt voor jou. Ik zou zeker eens een keer gaan kijken want voor de prijs hoef je het niet te laten.

Wat is jouw favoriete parfum?

liefs

Instagram Facebook Twitter Bloglovin‘ | Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *