Liquid Tape ♥ Wat, Hoe & Waar?

Mijn meest bekeken artikel gaat over liquid tape, Mini Mani Moo! Mess No More. De vraag die ik eigenlijk altijd dan wel krijg is, Waar koop ik dit? Vandaag deel ik met jullie verschillende soorten liquid tape en waar je deze kunt kopen. Ik weet namelijk dat niet iedereen op Ebay kan en mag bestellen dus laat ik verschillende manieren zien om aan liquid tape te komen.

Liquid Tape

Wat is liquid tape? Liquid tape wordt vooral gebruikt bij nail arts. Rondom je nagel en nagelriem smeer je een beetje liquid tape, laat dit op drogen en als je klaar bent met je Nail Art, haal je de liquid tape weg en schoon is je vinger. Voordat liquid tape echt bekend was gebruikte je vaak plakband om je vinger af te plakken of niets en was je uren bezig om je vinger schoon te maken. Voor mij is liquid tape een uitkomst en ik gebruik het daarom ook veel tijdens een Nail Art zo ook in deze Minty Nails.

Mini Mani Moo! Mess No More

De Mini Mani Moo! Mess No More is een bekende onder de liquid tape. Helaas heb ik nog geen winkel of webshop gevonden die dit in Nederland verkoopt. Die van mij heb ik dan ook van Ebay of eerlijk gezegd heb ik het via iemand die het op Ebay heeft gekocht. Voor dit artikel was ik op zoek gegaan naar verkopers van deze Mini Mani Moo! Mess No More, maar kwam ik tot de conclusie dat er nog maar 2 verkopers zijn op Ebay. Zoek dan op Ebay naar Mess No More en je komt er vanzelf uit. Ook kwam ik een verkoper tegen op Amazon.com. Maar ik heb hier zelf geen ervaring mee. En de prijs… Ze zijn een stuk duurder geworden maar gelukkig heb ik ook 2 goedkopere oplossingen en deze zijn gewoon verkrijgbaar in Nederland.

Prijs Mini Mani Moo! Mess No More vanaf € 12,00

Liquid tapeBeautyill Liquid Tape

Kennen jullie Beautyill al? Beautyill is één van de beautybloggers die ik al een langere tijd volg. Sinds kort heeft zij haar eigen Liquid Tape uitgebracht en verkoopt zij deze in haar webshop. De liquid tape is een stuk goedkoper en hoeft niet uit het buitenland te komen. Al een tijdje probeer ik de grote verpakking te bemachtigen alleen helaas is deze elke keer uitverkocht. Maar de kleinere verpakkingen zijn nog wel beschikbaar en het is een handig formaat om liquid tape uit te proberen.

Prijs Beautyill Liquid Tape vanaf € 6,99

Peel Off Base Coat

Wil je het nog makkelijker maken en wil je het gewoon in de winkel kopen, ga dan eens kijken bij de Peel Off Base Coat. Ik weet dat NYC er één in het assortiment heeft en P2 maar er zullen vast meer merken zijn die dit verkopen. In plaats van de Peel Off Base Coat op je nagels te doen, doe je het nu rondom je nagel. Laat deze wel eerst heel goed drogen, anders werkt het niet. Bij echte liquid tape is de droogtijd minder lang dan bij een Peel Off Base Coat. Maar zet een leuk Youtube filmpje aan en wacht tot het droog is en je kunt verder met je nail art.

Prijs NYC Peel Off Base Coat € 2,99

Hopelijk hebben jullie nu een duidelijker beeld gekregen waar je liquid tape aka. Mini Mani Moo! Mess No More kunnen kopen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

♥ Nicky
    

8 comments
 1. Hallo ik ben jaidy ik weet niet waar je het allemaal kunt kopen heel goed uitgelegd maat ik weet nog steeds niet waar je die kunt kopen de mess no morel zou ik misschien een berichtje terug mogen waar je dit allemaal kunt kopen en waar ik dan kan zijn kusjes jaidy

  1. Hoi Jaidy, Mess No More is heel lastig verkrijgbaar voortaan en kan je alleen via eBay of Amazone bestellen. Makkelijker is het om de liquid tape te kopen via BeautyIllshop, deze vind ik persoonlijk heel fijn en zelfs fijner dan Mess No More. Maar mocht je het in de winkel willen halen dan zou ik zeggen kijk eens bij de Kruidvat bij het schap van NYC. Die hebben een peel off base coat maar kun je ook gebruiken als liquid tape. Mocht je nog vragen hebben dan stel ze gerust 😉

  2. Je kan ook houtlijm gebruiken! Als je de houtlijm neemt die extra snel droogt is dat het fijnst. Duurt 3/4 minuutjes, 1 laagje en werkt heel fijn 🙂 ook veel goedkoper dan bovenstaande producten én in veel winkels te koop

   1. Dat wist ik niet! Dat wil ik wel eens proberen, binnenkort dus maar naar de bouwmarkt!

   2. Hahaha werkt dat echt dan ga ik het ook halen

  3. Hi Jaidy,

   Ik zag toevallig een advertentie op marktplaats van Mess No More! liquid tape =) ik heb al een paar keer gekocht bij die verkoper en het is een top product!

 2. hoe veel kost dit dan allemaal

  xxx madelin

 3. […] 1 ♥ Liquid Tape ♥ Wat, Hoe & Waar? […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *