manhattan nail polish

Manhattan last & shine | 250 Be a queen! & 530 Party princess

Als ik naar de DM ga kijk ik altijd bij het schap van P2, maar het merk Manhattan was mij eigenlijk nooit opgevallen. Tot ik een prachtige roze glitterlak zag die meteen mijn aandacht trok. Nadat ik nog even had rond gekeken kwam ik ook nog een prachtige nude kleur tegen die mooi past bij de roze glitterlak. Tijd om de kleuren Be a queen! & Party princess aan jullie te laten zien.

De last & shine nagellak van Manhattan zit in een vierkant flesje waarin 10ml in zit. Het kwastje is breed en afgerond waardoor je de nagellak gemakkelijk kunt aanbrengen. De verpakking belooft in ieder geval dat het een intense kleur geeft, een glans heeft zoals gellak, lang blijft zitten en dat het ook nog sneldrogend is. Eens kijken of dit allemaal waar is!

250 be a queen!

Manhattan last & shine – 250 Be a queen!

Be a queen! is een licht roze/ mauve kleur en valt onder de categorie nude kleurtjes. Een klassieke kleur die je elke dag kunt dragen. De nagellak dekt al bijna met één laagje, maar met twee laagjes is het resultaat mooi egaal. De glans is inderdaad mooi aanwezig, op de foto draag ik namelijk geen top coat. Ook is de nagellak snel drogend dus dat zijn al twee punten die ze nakomen. De kleur is inderdaad intens, aangezien deze al bijna binnen één laagje dekt. Maar longlasting? Dat is helaas niet het geval, binnen een dag zag ik al schade en kon ik de nagellak al vervangen.

530 Party Prrincess

Manhattan last & shine – 530 Party princess

Eigenlijk vaalt deze kleur me een beetje tegen. Ik had een hele mooie roze glitter lak verwacht maar op mijn nagels ziet het er meer uit als een brons kleurtje. Op zich wel een mooie kleur maar helaas anders dan ik had verwacht. Ook deze kleur dekt met twee laagjes. Helaas is deze kleur ook niet longlasting, maar heeft wel de gelachtige glans en droogt ook ontzettend snel. De kleuren kun je trouwens ook nog leuk met elkaar combineren door bijvoorbeeld de glitterlak als accent nagel aan te brengen.

Manhattan last & shine is te koop bij de DM in Duitsland voor € 2,45.

Ben jij al bekend met het merk Manhattan?

liefs

Instagram Facebook Twitter Bloglovin‘ | Youtube

3 comments
  1. Ik vind vooral het eerste roze kleurtje leuk.. maar hey, na 1 dag al vervangen vind ik wel erg snel. Jammer!

  2. Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten want de kleurtjes zijn wel mooi. 530 Party princess leek me echt wel een mooie tint voor de herfst!

  3. Wat jammer dat ze alles behalve longlasting zijn, dat is toch wel iets wat een nagellak voor mij echt moet doen. Het eerste kleurtje vind ik wel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *