Nail art ombre

Nail Art | Ombre met een twist

Zit je een beetje te spelen met nagellak en je nieuwe image plates en ineens krijg je dit als resultaat. Stiekem was ik zelf blij verrast en vond ik dit ook wel een mooie nail art om te laten zien aan jullie. Alleen kon ik er geen naam voor verzinnen, help jij mee?

Nail art ombre

Benodigdheden:
 • Base coat – OPI Natural Nail
 • Beautyill liquid nail art tape
 • Sponsje
 • Sinfulcolors – Verbena
 • Sinfulcolors – Soul Mate
 • Catrice – LilART Lily
 • Stempelkussen
 • Schraper
 • Pincet
 • Top coat – Sally Hansen Insta-Dri

Een hele lijst maar je kunt natuurlijk ook andere kleuren gebruiken, het is maar net wat jij leuk vindt! En ik heb eindelijk gevonden hoe mijn doorzichtige stempelkussen werkt! Kon je hier nog lezen dat het ding niet werkte, werkt het nu wel en ik moet zeggen dat het enorm fijn werkt.

Tijd om te beginnen!

We beginnen met het maken van de basis van deze nail art, het ombre gedeelte. Eigenlijk is dit heel simpel, je neemt een sponsje doet er een streepje van de ene kleur erop, doet er een streepje onder van de andere kleur en druk dit als het ware op je nagels. Vergeet van tevoren niet om wat liquid tape aan te brengen rondom je nagels, ik ben nog steeds dol op die van Beautyill! Als je klaar bent met het aanbrengen van je ombre en je hebt het liquid tape weggehaald, breng dan meteen een snel drogende top coat aan. Zo lopen de kleuren mooi in elkaar over en is je ombre effect nog mooier.

Nail art ombre

Als je ombre basis helemaal droog is ga ik pas verder met het stempelen, het zou misschien ook al eerder kunnen maar ik neem geen risico.  Ik gebruikte voor de stempel mijn nieuwe imageplate van Light in the box. Deze is verkrijgbaar met 4 andere imageplates en ik vind ze echt helemaal fantastisch! Leuke design, zowel kleinere plaatjes al full nails en ze werken ook nog eens goed! Deze keer koos ik voor het patroontje wat je links onder ziet.

Nail art ombre

Voor het stempelen gebruikte ik een hele mooie lila kleur uit een limited edition van Catrice. En zoals je ziet, mijn clear jelly stamper werkt! Geen idee waarom die niet werkte bij de andere plates maar ik ben allang blij dat ik weet hoe het moet. Zo kun je het plaatje recht op je nagel plaatsen.

Het resultaat:

Nail art ombre

Breng als laatste nog even een top coat aan en je bent klaar om te gaan. Stiekem had ik niet verwacht dat deze nail art zo leuk zou worden ik ben dan ook heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Wat voor naam zou jij deze nail art geven?

♥ Nicky

Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Youtube

7 comments
 1. Wat mooi Nicky! I like it :-)!

 2. Ik houd echt van ombre en deze kleurtjes passen zo mooi bij elkaar! Echt weer nice gedaan 😀

 3. Ombre is altijd leuk, zeker met roze en paars ♡ Leuk gedaan meis.

 4. Wat een super leuke nailart ! Heel mooi dat effect van het patroon erover 🙂

 5. Mooi gedaan zeg! Echt een girly combinatie:)

 6. Gave nailart! Ik vind de kleurencombi erg mooi!
  Tja een naam geven… Ik vind namen bedenken soms ook wel erg lastig :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *