pink gellac the cruise

Pink Gellac | The Cruise Collection

Iedere keer als Pink Gellac met een nieuwe collectie komt, ben ik benieuwd wat voor kleuren ze nu uitbrengen. Dit keer zijn het weer 7 prachtige kleuren. De Pink Gellac The Cruise Collectie is er eentje die perfect past bij mij, ben je benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Pink Gellac is een merk wat je al vaker voorbij hebt zien komen NickyNails. Eigenlijk is het ook het enige gellak merk die ik persoonlijk gebruik. Mocht je benieuwd zijn naar nog meer Pink Gellac artikelen dan heb ik de volgende artikelen voor je in de aanbieding:

The Cruise collectie bevat 7 kleuren die zorgen dat jou sun-kissed skin er nog mooier uitkomt. De collectie bevat diverse roze tinten, twee blauwe kleuren, een paarse kleur en ook nog een glitter lak.

pink gellac the cruise

Pink Gellac – 216 Delicate Pink

Delicate Pink is een roze lak met een mettalic finish. De lakt brengt hierdoor iets wat streperig aan, maar zodra je een top coat er overheen doet, verdwijnt dit voor het grootste gedeelte. Wat je overhoudt is een roze lak met een prachtig effect.

pink gellac the cruise

Pink Gellac – 217 Wonderful Blue

Je zult het misschien niet verwachten maar dit is echt mijn favoriete kleur uit deze collectie. Deze baby blauwe kleur staat zo mooi bij een gebruinde huid dat ik alleen nog maar deze kleur draag. Wel in combinatie met andere kleuren, bijvoorbeeld met Sugar white. Dan komt de kleur nog meer naar voren.

pink gellac the cruise

Pink Gellac – 218 Adorable Lila

Adorable Lila zegt het eigenlijk al, het is een lieve paarse kleur. De lak brengt iets wat streperig aan maar daardoor krijg je ook wel weer een aparte metallic effect op je nagels. De kleur doet mij eigenlijk meteen aan lavendel denken, iets wat perfect past bij de zomer!

pink gellac the cruise

Pink Gellac – 219 Twinkle Star

Ja, glitters! Ik ben zelf dol op glitters en dus ook als Pink Gellac weer met een nieuwe glitter lak uitkomt. Twinkle star bevat paarse, groen/blauwe en bronzen glitters. Een combinatie die ik nog niet eerder ben tegengekomen maar die wel ontzettend mooi is. Op de foto draag ik drie dunne laagjes, met 4 laagjes is de lak al bijna dekkend.

pink gellac the cruise

Pink Gellac – 220 Pretty Pink

Dit is echt een trend kleur van dit jaar want ik heb dit soort roze tinten al in meerdere collectie voorbij zien komen. Maar stiekem is dit toch wel mijn favoriete van alle roze lakken. Ik ben nu eenmaal een meisje en mijn lievelings kleur is roze (eigenlijk rood). Pretty Pink is een knallende roze kleur die iedereen moet hebben!

pink gellac the cruise

Pink Gellac – 221 Delighted Blue

Het buitenbeetje van deze groep is Delighted Blue. Het is niet echt een buitenbeentje maar het is wel een kleur die opvalt bij de rest. Daardoor is hij niet minder mooi. Delighted Blue bevat namelijk hele fijne glitters, hierdoor creëer je een prachtig effect op je nagel waardoor de kleur nog intenser wordt. Ik denk dat dit een kleur is die door de meeste wordt onderschat, ook door mijzelf. En dat is eigenlijk zonde want het is een prachtige diep blauwe kleur.

pink gellac the cruise

Pink Gellac – 222 Amazing Pink

Als laatste is Amazing Pink aan de beurt. Een roze lak met een paarse gloed. Hierdoor krijgen je nagels een prachtige glans die nog intenser is dan bij een crème finish. De gloed is trouwens vooral duidelijk aanwezig wanneer de zon schijnt dus perfect op sunny days!

pink gellac the cruise

Snap je nu waarom deze collectie bij mij past? Precies omdat ik echt gek ben op Wonderful Blue. Dat had je niet verwacht misschien, want meestal kies ik voor de roze kleuren. Maar uit deze collectie is mijn favoriet toch echt Wonderful blue in combinatie met Twinkle star.

Pink Gellac is verkrijgbaar via hun eigen webshop. Een lakje kost €12,99 maar je krijgt de vierde kleur wel gratis!

Wat vind jij van deze nieuwe collectie van Pink Gellac?

liefs

Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Youtube

1 comment
  1. Wat een mooie lakjes, vooral de 222 Amazing Pink vind ik erg mooi 🙂
    Lekker zomers 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *