miss sporty nagellak

S W A T C H E S | Miss Sporty Quick dry nagellak

Bijna ieder nagellak merk heb ik ooit wel eens getest, behalve Miss Sporty. Maar daar gaat nu verandering in komen! Ik heb namelijk drie lakjes gekregen van dit merken en kon niet wachten om ze te testen. Het zijn ook nog eens 3 hele verschillende kleuren dus dat maakt het alleen nog maar leuker.

Als ik denk aan Miss Sporty dan moet ik altijd aan ‘vroeger’ denken. Ik weet nog goed dat ik altijd voor het schap van Miss Sporty stond als 13 jarig meisje en dat ik alles geweldig vond. Mijn eerste make-up producten waren ook van dit merk. Maar ik heb nog nooit een nagellakje gehad. Waarom eigenlijk niet? Ik heb geen idee, het is een budgetmerk dus de prijs houdt me niet tegen. Eens kijken of het voor die prijs ook fijn werkt.

miss sporty nagellak

Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry nagellak – 017

Nummer 017 is een pastel gele kleur, ik moest meteen aan Pasen denken op een of andere manier. Het past in ieder geval goed bij de lente. Wat mij meteen opvalt is dat de nagellakjes geen namen hebben. Dit vind ik zelf altijd iets minder, als je op internet kijkt vind je wel namen maar helaas staan ze niet op de flesjes. De kleur dekt met drie dunne laagjes volledig.

misss sporty nagellak

Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry nagellak – 041

Een oud roze kleur is altijd goed! Past bij elke gelegenheid en ook bij iedere outfit. Dit is mijn favoriete kleur, aangezien ik echt gek ben op roze nagellak. Ook deze dekt met 3 dunne laagjes. Twee laagjes laat helaas wat streepjes achter dus drie laagjes is zeker aan te raden. De glans is trouwens van de lak zelf want ik draag ze nu zonder top coat.

miss sporty nagellak

Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry nagellak – 201

We eindige met deze donkere mauve/paarse/grijze kleur. Ik vind het echt een moeilijke kleur om te omschrijven. Het is misschien niet een kleur die ik snel in de zomer zou dragen, deze past meer bij de donkere dagen voor mijn gevoel maar daardoor is hij niet minder mooi. Ook deze dekt met drie dunne laagjes.

Is de nagellak echt quick dry? Ja, dat is het zeker. Je moet best snel werken wil je de lak netjes kunnen aanbrengen. De glans is wel heel mooi zoals je ziet. Want op alle foto’s draag ik geen top coat. Het kwastje is trouwens wel netjes afgewerkt. Het is rond zonder uitstekende haartjes en ook nog eens breed. Dit maakt het makkelijker om de lak in drie bewegingen aan te brengen. De nagellak blijft ongeveer 2-3 dagen zitten. Het is dus niet een lang houdbare lak maar aangezien die snel drogend is kun je even snel een nieuw kleurtje aanbrengen.

Miss Sporty Quick dry nagellak is o.a. te koop bij Etos voor € 1,99.

Welke kleur spreekt jou aan?

liefs

Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Youtube

2 comments
  1. Leuke kleuren. Idd dacht ik ook meteen aan vroeger. Miss sporty make-up had ik ook.

    Die roze vind ik leuk voor nu. Die paars grijze leuk voor het najaar. Geel weet ik niet. Zou hem niet snel gebruiken geloof ik.

    Groetjes. Jeanine

  2. Ik associeer Miss Sporty ook met vroeger, dit is echt een gebieders merk in mijn ogen. Ik heb ook een paar nagellakjes van dit merk en ik was erg verrast door de kwaliteit ervan. En ze hebben veel (unieke) kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *