zomer

5 tips om te doen deze zomer + WINACTIE

Mijn vakantie begint alweer over een paar weken, tijd dus om te kijken wat ik deze zomer allemaal wil gaan doen. Aangezien ik nu nog kan profiteren van de schoolvakantie moet ik daar ook maar even gebruik van maken. Dit zijn 5 dingen die ik zeker wil doen tijdens mijn vakantie.

 1. Fietsen

Ik vind het heerlijk om een rondje te gaan fietsen. Vooral als het ergens is waar je nog niet bekend bent. Even heerlijk genieten van de omgeving en alle zorgen los te laten. Nu hebben mijn vriend en ik sinds kort een fietsendrager dus ik weet zeker dat we nog vele fietstochtjes zullen maken tijdens de vakantie.

 1. Huis opruimen

Je zult misschien wel denken, die is gek het huis opruimen in de vakantie maar dat is eigenlijk voor mij het enige moment dat ik dit rustig kan doen. Nu is het vooral even snel opruimen, poetsen en klaar. Maar aangezien we in Nederland wonen denk ik niet dat we alleen maar mooi weer hebben de hele zomer. Dit is dus een klusje dat ik doe op dagen dat het minder is. Zo kan ik dus ook het nieuwe schooljaar beginnen met een goed opgeruimd huis.

 1. Pretpark

Eigenlijk hoort dit puntje meer bij mijn vriend maar ik zet het er toch maar bij. Hij wilt namelijk heel graag naar Europapark in Duitsland. Zelf ben ik er nog nooit geweest maar een pretpark is altijd leuk. Het enige nadeel vind ik dat het ruim 3 uur rijden is, dus daar moeten we meerdere dagen vooruit trekken.

 1. Zwemmen

Zon, zee en strand dat hoort gewoon bij de vakantie. Strand hoeft voor mij niet perse want ik lig net zo lief op het gras. Maar een frisse duik in het zwembad dat gaat zeker gebeuren.

hangmat

 1. Relaxen

Maar wat ik vooral ga doen deze vakantie is tot rust komen. Volgend jaar ga ik afstuderen dus dat betekend een drukke tijd. Tijd dus om nog even te genieten en dat doe ik vanaf nu in mijn nieuwe hangmat van Tropilex. Ik hoef niet naar een onbewoond eiland hiervoor maar doe het gewoon bij mij in mijn achtertuin. Tropilex heeft hier namelijk ook handige standaarden te koop. En het leuke is, jij kan misschien binnenkort ook wel relaxen in deze prachtige hangstoel want ik mag deze namelijk weggeven aan één van jullie!

tropilex winactie

Wat moet je doen?
 • Volg NickyNails op Facebook
 • Laat een reactie achter hier of op Facebook en vertel mij waarom jij deze zomer wilt relaxen in deze super leuke hangstoel!

Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mij nog volgt op Instagram maar dit is niet verplicht!
De winactie loopt tot en met 7 juli. In het weekend van 8/9 juli krijgt de winnaar van mij een berichtje!

Heel veel succes!

liefs

Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Youtube

Picture by Shutterstock 1/2

9 comments
 1. Jeetje die hangmat vind ik wel echt heel mooi zeg!!!

 2. Ohhhhh I’m in! Ik heb nu de perfecte tuin voor zo’n heerlijke stoel. Ik kwam er (tot mijn verbazing) achter dat ik jouw FB pagina gewoon nog niet volgde! Meteen geregeld uiteraard :-)!

 3. Oeh zo’n gezellig exemplaar wil ik ook wel in mijn tuin! Of onder de overkapping, dan kan ik ook met wat minder weer lekker relaxen.
  Met een peuter en een eigen kinderopvang is het soms erg druk. Even wat tijd voor jezelf is dan erg fijn, nog fijner natuurlijk in zo’n mooie hangstoel. Dus ik doe graag mee met deze leuke winactie. Maar dat had je al wel begrepen denk ik😉

 4. Allereerst een leuke blog!
  Ik zou graag de hangmat willen winnen omdat het de laatse tijd slechter gaat met mijn gezondheid en ik vaak op bed lig. Hierdoor ben ik vaak alleen. Als ik deze hangmat zou winnen, zou ik hem beneden neer hangen en kan ik als ik eigenlijk op bed hoor te liggen, daarin gaan liggen. Zo kan ik toch gezellig bij mn gezin blijven.

  + de hangmat is gewoon super mooi!

 5. Suuuuper leuk! Zou super zijn voor op ons balkonnetje 😍

  Liefs, Nathalie

 6. Omg jaaas deze is echt top
  Kan ik daar in chillen en laten inzinken dat ik gewoon geslaagd ben. PARTY 🎉

 7. Goede tips! De hangmat vind ik ontzettend leuk. Ik kan deze goed gebruiken omdat ik dit jaar niet op vakantie gaan. Zo creeër ik dan toch een vakantie in mijn achtertuin!🌴☉

 8. Zwemmen en relaxen.. heerlijk! sowieso ga ik vanaf midden juli rondtrekken in Italië samen met mijn vriend.. de auto pakken.. niets gereserveerd, gewoon rijden. heerlijk!

 9. Heeeerlijk! Ik heb echt zin om te relaxen na hard hard gewerkt te hebben voor mn propedeuse afgelopen jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *