vaderdag

Vaderdag | Etos For Men Only

Vaderdag, een dag om alle vaders in het zonnetje te zetten. Maar wat koop je toch elk jaar? Ik vind het altijd heel lastig en als ik vraag of mijn vader nog iets nodig heeft dan is het antwoord standaard: nee! Tijd dus om een keer iets anders te geven dan normaal.

Ooit gedacht om gezichtsverzorging te geven? Ik merk dat de mannen in mijn omgeving niet veel qua huidverzorging doen. Tijd om hier verandering in te brengen. Etos komt met een nieuwe only for men lijn met daarin verschillende verzorgingsproducten voor de man.

etos for men only

Etos For Men – Active Energy face gel Q10 (€ 4,49)

De Etos Face Gel Active Energy for men verzorgt en hydrateert de huid intensief. Verrijkt met anti-aging Q10, cafeïne en vitamine B complex om de huid extra te verkwikken. De vloeibare gelformule bevat een luchtige textuur aan en trekt daardoor extra snel in. Ideaal voor de gecombineerde tot vette huid. Tevens ook verkrijgbaar als face cream.

vaderdag etos

Etos For Men – Sensitive Face Cream (€ 4,49)

Etos Face Cream Sensitive for men is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Bevat 0% alcohol, hydrateert de huid intensief, verzorgt en verzacht de snel geïrriteerde huid.

etos men care

Etos For Men – Sensitive Face Wash (€ 3,49)

Etos Face Wash Sensitive for men reinigt de gevoelige huid op milde wijze, hydrateert en verfrist. Verrijkt met aloë vera om een droge en trekkerige huid te voorkomen.

etos for men only

Etos For Men – Sensitive Aftershave Balm (€ 4,49)

Etos Aftershave Balm Sensitive for men is speciaal ontwikkeld voor de gevoeligehuid en helpt bij het voorkomen van een droge en trekkerige huid én kalmeert de snel geïrriteerde huid direct na het scheren. Bevat 0% alcohol.

Dit jaar loopt iedere vader er verzorgt bij door deze producten van Etos. Er is ook nog een normal lijn met een face cream en een aftershave balm. Dus voor iedere vader is er wel iets!

Wat koop jij dit jaar voor vaderdag?

liefs

Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Youtube

1 comment
  1. Leuk artikel! Mijn vriend heeft de producten nu en is er erg over te spreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *